TAURUNUM XXI

U starom delu Zemuna, u ulici 22. oktobra broj 7, svoje postojanje otpočinje objekat TAURUNUM XXI.
Novi dvostrano uzidani objekat, savremenog arhitektonskog izraza u potpunosti uklopljen u postojeći urbanistički milje, projektovane spratnosti 2Po+P+5+2Ps, sadržaće 75 stambenih jedinica, dok je prizmelje objekta namenjeno poslovanju.

Stanovi su različitih struktura od jednosobnih do šestosobnog, penthaus stanovi pozicionirani su na poslednja dva – povučena sprata.

Glavni ulaz u objekat je iz ulice 22. Oktobra za stambeni i zasebno za poslovni deo – lokale. Ulazna partija sadrži prostor koji je namenjen čuvanju i obezbeđenju objekta.

Garažiranje vozila predviđeno je u podzemnim nivoima za 116 parking mesta. Podzemnom delu objekta pristupa se sa dve strane, iz ulice 22. oktobra kolskom i pešačkom rampom, kao i iz ulice Starca Vujadina takođe rampom. Sva planirana parking mesta su unutar garaže.

Nadzemni deo objekta je orijentisan prema Ulici 22. oktobra i prema unutrašnjosti parcele (dvorištu). Objekat ima jedno stepenišno jezgro sa tri lifta.

Udobnost stanovanja obezbedjena je vikosokokvalitetnim odabranim materijalima u skladu sa planiranim sadržajima i principima energetske efikasnosti.

U skladu sa projektovanom arhitekturom objekta predvidjene su i ozelenjene površine u parteru dvorišnog dela objekta, kao i na krovnim površinama povučenih krovnih terasa. Prostor namenjen najmladjima predvidjen je u dvorišnom delu objekta, a čini će ga igralište obloženo gumenom podlogom, dok su travnati tereni i prilazne staze, ograđene i jasno odvojene od ostalog dela dvorišta.

O INVESTITORU

AGZ Real Estate doo, investitor projekta “TAURUNUM XXI” deo je Aleksandar Group, koja na tržištu Srbije posluje više od dve i po decenije. Do sada je Aleksandar Group na području Novog Sada i Beograda izgradila preko 400.000 m², stambenog i poslovnog prostora.

Vodeći se vrhunskim kvalitetom, poštovanjem standarda i rokova izvođenja radova, Aleksandar Group je stekla poverenje klijenata i stručnih saradnika i izgradila imidž pouzdanog i sigurnog partnera u oblasti građevinskog inženjeringa i investicija.

Kvalitet u radu, pogled u budućnost, ulaganje u mlade i stručne ljude predstavljaju osnov uspeha Aleksandar Group.

Prvi izgrađeni objekti u Novom Sadu postali su svojim kvalitetom prepoznatljivi a ono što danas izdvaja Aleksandar Group je poštovanje visokih ekoloških zahteva, kao i najsavremenijih dostignuća u oblasti energetske efikasnosti objekata, zahvaljujući kojima se značajno smanjuju troškovi stanovanja.

Aleksandar group logotip

    Postavite nam pitanje: