Prodaja Stanova logo-01
PRIME HOME BY SILLAGE
 • Kralja Petra 44, Beograd
 • Reg.broj 1075
 • +381 11 367 0000; +381 66 122 221;

PRIMEHOME je kompanija koju su osnovali stručnjaci sa dugogodišnjim iskustvom u oblastima prometa nekretnina, arhitekture, izgradnje objekata i prava. PRIMEHOME svojim klijentima nudi mogućnost da do najkvalitetnijih i najluksuznijih nekretnina dođu na komforan način, uz maksimalnu uštedu vremena i kompletnu pravnu zaštitu i savetovanje. PRIMEHOME svoje usluge prilagođava vašim potrebama i zahtevima. Sarađujemo sa najvećim investitorskim i projektantskim kućama u zemlji i stoga možemo da ponudimo najoptimalniji put do kvalitetnih nekretnina. Poznavanje kompletne pravne regulative u sferi nekretnina čini nas osloncem za vašu sigurnu kupovinu.

Prodaja Stanova logo-01-01
CBRE d.o.o Beograd – Navigator Business Center
 • Milutina Milankovića 1ž, Beograd
 • Reg.broj 962
 • +381 11 7350 000; +381 69 604 000;

CBRE d.o.o. je deo CBRE Group, Inc. i apsolutno je najveća svetska kompanija za promet i usluge u sektoru nekretnina. CBRE nudi širok spektar integrisanih usluga, uključujući transakcije i projekt menadžment; upravljanje imovinom; upravljanje ulaganjima; procenama i vrednovanjem nepokretnosti; iznajmljivanje i prodaju svih tipova nekretnina; strateško savetovanje za kompanije; usluge vezane za hipoteke i usluge razvoja, itd.
Iz Beograda, CBRE d.o.o. pokriva kompletan region jugoistocne Evrope gde svojim klijentima pruza najbolje i najprofesionalnije usluge u svim segmentima poslovanja, po najnovijim svetskim standardim

Prodaja Stanova logo-03
 West Properties d.o.o.
 • Baba Višnjina 38, Beograd
 • Registrarski broj 416
 • +381 60 07 19 265;

 West Properties već 18 godina pruža kompletnu podršku na tržištu nekretnina domaćim i internacionalnim klijentima širokim spektrom usluga, od posredovanja u prodaji i izdavanju različitih tipova nekretnina,  upravljanja projektima, investicionog savetovanja i konsultantskih usluga,  do procene i održavanja nepokretnosti,  kao i marketinga.  Briga o klijentima i njihovim interesima, personalizovan i odgovoran pristup,  uz iskustvo, timski rad i inovacije, oduvek su bili u fokusu poslovanja kompanije,  što West Properties čini jednim od lidera na tržištu.

 

  Postavite nam pitanje: